Anđela iz serije “Dar Mar”: “Ja sam oduvijek zapravo htjela imati braću, sada odjednom imam dva brata!”

Magdalena Živaljić Tadić kao Anđela | Foto: Nova TV

U novim nastavcima odlične domaće humoristične serije “Dar Mar” koja se prikazuje na Novoj TV, vidjet ćemo kako će revni policajac Željko umjetnim disanjem spasiti život Anđeli, koja laže o svom stanju.

Mladu i simpatičnu Anđelu u novoj sezoni popularne serije utjelovljuje glumica Magdalena Živaljić Tadić, kojoj je ovo prvi veliki televizijski nastup.

Glumica je rodom iz Vinkovaca, srednjoškolsko obrazovanje je stekla u Gimnaziji u Vukovaru, prije dvije godine Magdalena je završila preddiplomski studij glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, te iste te godine upisuje diplomski studij glume.

Scensko iskustvo dobila je u raznim ispitnim produkcijama i predstavama, a neke od njih su “Igra ljubavi i slučaja”, “Galeb”, “Bijela kuga”. Za svoje dvije uloge Victorije i Amy u predstavi “Osijek Cabaret” dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na XIV. Gumbekovim danima.

“Ja sam oduvijek zapravo htjela imati, braću. Jedinica sam, nemam ni braću ni sestre i eto sad odjednom u seriji imam dva brata koji me štite”, otkriva glumica.

Glumačkoj ekipi u novoj sezoni se pridružila i Rada Mrkšić i to kao baba Beba.

Rada Mrkšić kao baba Beba | Foto: Nova TV

“Malo će se promijeniti, ali ne bitno jer mislim da je lijepo zadržati ono što je kolegica stvorila kao lik, ali s druge strane činjenica je da svojom individualnošću moram donijeti nešto svoje, nikako imitirati, jednostavno treba stvoriti lik koji će biti sličan i pokušati biti duhovit”, izjavila je Rada za IN magazin koji danas donosi reportažu sa seta.

U novim nastavcima saznajemo što će se dogoditi nakon što Božena i policajci pronađu Anđeline lijekove kod njezinog brata Rafe. Stipe će ih pak navesti na krivi trag…

Gabrijel se želi vratiti k Anđeli i dati joj lijekove, ali ga zadrže Jana i Pero koji pripremaju vjenčanje. Gabrijel ih se jedva uspije osloboditi, ali sreće Ninu i Milenu te saznaje za Željkovo oproštajno pismo.