Policija objavila nove detalje o upadu na privatnu proslavu: TROJICA UHIĆENA, JEDAN U BIJEGU!

Ilustracija | Foto: MUP

Nakon jučerašnjeg upada na privatnu proslavu u Dugom Selu, tijekom kojega su napadaču pucali iz vatrenog oružja, policija je objavila nove detalje iz istrage.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke provode kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca starosti 56, 19 i 22 godine zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u počinjenju kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju te će ih u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku dok se za četvrtim muškarcem, 33-godišnjim stranim državljaninom, intenzivno traga”, objavila je PU zagrebačka.

Podsjetimo, jučer, 28. siječnja oko 18 sati, u Dugom Selu u Ulici Josipa Zorića, tijekom privatnog okupljanja u ugostiteljskom objektu, četvorica nepoznatih počinitelja ušla su u prostor i verbalno zaprijetili osobama koja su se tamo nalazile da bi se tada počeli međusobno naguravati.

Nakon toga jedan od četvorice nepoznatih počinitelja ispalio je hitac u smjeru 45-godišnjaka i 40-godišnjaka da bi se potom četvorica nepoznatih počinitelja dala u bijeg.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta je zasad neutvrđena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.