POKUPIO GA AUTO U PUNOJ BRZINI!? Na cesti pronađen mrtav muškarac, ležao je raširenih ruku…

Policija
Ilustracija | Foto: MUP

U mjestu Zgališće, na cesti koja povezuje Vrbovec i Čazmu, noćas je pronađen mrtav muškarac koji je, kako se pretpostavlja, stradao u prometnoj nesreći.

“Danas, 23. siječnja oko 3.40 sati u Vrbovcu, Zgališće, cesta D-26, od Dubrave prema Čazmi na kolniku je pronađeno tijelo zasad nepoznate muške osobe. Prema dosad prikupljenim saznanjima najvjerojatnije se radi o prometnoj nesreći. Zbog provođenja očevida od strane prometne policije od 4.20 sati zatvoren je promet na relaciji Dubrava – Gornji Dragičevci u oba smjera te se odvija obilazno kroz okolna sela”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

“Ležao je kao svetac širom raširenih ruku i pogleda uprtog u nebo. Brzo se doznalo o kome je riječ i da je to mještanin iz Dragičevaca. Od policije smo čuli da ga je udario nepoznati vozač u punoj brzini. Bio je na ulici poput psa i pored njega su vozila prolazila satima kao da se to nikog ne tiče, no netko je ipak netko kasnije stao i pozvao policiju”, rekla je za Jutarnji list mještanka Zgališća.

Na cesti nema tragova kočenja, pa se nameće zaključak da ga je udario auto u punoj brzini, a zasad nepoznati vozač nakon toga je nastavio dalje kao da se ništa nije dogodilo.