Počelo snimanje četvrte sezone popularne serije “Crno-bijeli svijet”

Počelo snimanje četvrte sezone popularne serije "Crno-bijeli svijet"
Foto: HRT

Popularna serija Hrvatske radiotelevizije (HRT) “Crno-bijeli svijet” uskoro će dobiti svoju dugoočekivanu četvrtu sezonu, čije je snimanje počelo ovih dana u Zagrebu.

Smještena u 80-e godine prošlog stoljeća, serija se ovaj put događa 1985. i 1986. godine te evocira neke od najpoznatijih događaja tog vremena, kao što su Cibonino osvajanje Kupa prvaka i nuklearna katastrofa u Černobilu.

U novoj sezoni nastupit će svi već do sada poznati likovi, a ukupno će biti oko 200 glumaca, što bi trebalo osvojiti publiku svih naraštaja. Redatelj serije je Goran Kulenović.

Igor Mirković
Foto: HRT

“Oni koji su na početku bili mladi možda sada čekaju djecu, oni koji su bili djeca sada postaju mladi, neki od njih se zapošljavaju na Radiju 101, neki od njih su bili u vojsci – jednostavno prolaze kroz neke normalne životne situacije“, rekao je za HRT Igor Mirković, jedan od scenarista serije.

Glumica Kaja Šimanović najavila je mnoštvo zabavnih događaja. “Puno je likova uhvatilo neke svoje linije priča koje sada granaju oko njih, tako da je doista šareno“, rekla je za HRT.

U glumačkoj ekipi i u novoj sezoni nastupa i Anica Dobra, koja je rekla kako su oni koji su bili ludi sada još luđi, oni koji su bili veseli sada su još veseliji, a kontraši su još veći kontraši. “Mislim da radimo nešto jako dobro“, rekla je za HRT.

Četvrta sezona se na malim ekranima očekuje iduće godine. Seriju za HRT proizvodi producentska kuća “Interfim”.