HRT ODLUČIO: Kedžo ipak ne ide na Eurosong, a tko ide doznat ćemo u veljači 2021.

OTKAZAN I EUROSONG: Održat će se tek za godinu dana, evo kako je tu vijest primio Damir Kedžo
Foto: Instagram Damir Kedžo & Press

Nakon što je zbog pandemije koronavirusa Eurosong 2020. u nizozemskom Rotterdamu odgođen sa sljedeću godinu, HRT je donio odluku da nastavlja sa svojom tradicijom i da će se Dora sljedeće godine održati kako je i planirano, u veljači 2021. u Opatiji.

Shodno tome, na Eurosongu 2020. će Hrvatsku predstavljati onaj tko tada pobijedi.

Urednica Dore i šefica hrvatske delegacije na Euroviziji 2021. bit će dugogodišnja urednica, novinarka i voditeljica Zabave HTV-a Uršula Tolj.

“Stoga HRT i ovim putem zahvaljuje Damiru Kedži na izvrsnoj suradnji nakon pobjede na Dori 2020. Zajedničkim smo snagama izvukli maksimum iz ove godine bez standardnog Eurosonga: dostojno smo se predstavili na društvenim mrežama, kao i u posebnoj emisiji Eurovision: Europe Shine a Light. Damir se pokazao kao veliki profesionalac, te je usprkos situaciji vrhunski odradio svu promociju – a pjesma je, bez zadrške to možemo zaključiti, postigla velik uspjeh i u Hrvatskoj i izvan nje. Također se zahvaljujemo i autorima skladbe ‘Divlji vjetre’, Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli”, stoji u priopćenju HRT-a.

Komentari