Počela je sezona radova, evo koje su prometnice u gradu i županiji zatvorene

Počela je sezona radova na gradskim ulicama i cestama na prilazu gradu, pa je korisno upoznati se s informacije koje je objavljuje HAK i zaobići zatvorene dionice.

radovi_na_cesti

A HAK na svojim web stranicama objavljuje sljedeće:

– od 17.06.-01.07. zbog radova na Brezovičkoj cesti na dijelu od Golobreške ulice do Pekarske ulice promet će biti prekinut. Obilazak: Brezovička cesta-Karlovačka cesta (Remetinečka cesta)-Ulica Dr. L.Naletilića-Prigradska-Zadvorska-Brezovička cesta i obratno.

– zbog sanacije tramvajskih pruga na raskrižju Avenije Dubrovnik i Froudeove ulice od subote (6.lipnja) u 07:00 do nedjelje (14.lipnja) u 20:00 bit će prekinut prometiz smjera istoka prema jugu i iz smjera juga prema zapadu.Obilasci: za smjer istok-jug : Avenija Dubrovnik-polukružno R.Cimermana-Avenija Dubrovnik-Froudeova, a za smjer jug-zapad: Avenija Dubrovnik-polukružno Stonska-Avenija Dubrovnik

– do 30. studenog 2015.god. zatvorena je državna cesta DC310 Jastrebarsko (DC1)-čvor Jastrebarsko (A1), zbog radova denivelacije državne ceste i željezničke pruge. Obilazak: DC310-LC31139-Ulica Cvetković-DC310 i obrnuto.

– do daljnjega je zatvorena ŽC3124 obilaznica Križa, vozi se kroz centar Križa, zbog radova.do završetka sanacije kolnika za teretna vozila čija ukupna masa prelazi 3,5 t zatvorena je ŽC3067 u ulici Sv. Benedikta, zbog znatnog oštećenja trupa i kolnika ceste.

– do završetka sanacije klizišta zatvorena je ŽC3055 u gradu Jastrebarskom, na dionici 9 km od DC1 u smjeru Plješivice do prijevoja na Plješivici. Obilazak za osobna vozila je nekategoriziranom cestom: Samobor-Kladje-Galgovo-Pavučnjak-D1. Za teretni promet obilazak je: Samobor-DC231-čvor Sveta Nedjelja-A3-čvor Lučko-D1-Jastrebarsko.