Počela 3. sezona “Nemoguće eMisije” u kojoj gostuju poznati junaci proslavljeni u “Noćnoj mori”

Počela 3. sezona "Nemoguće eMisije" u kojoj gostuju poznati junaci proslavljeni u "Noćnoj mori"
Foto: Press

Na zagrebačkoj televiziji Z1 počelo je emitiranje treće sezone “Nemoguće eMisije” koja nastavlja tradiciju legendarne “Noćne more” koju je pokrenuo, godinama uređivao te vodio putopisac, novinar i pustolov Željko Malnar koji je kroz svoja putovanja obišao mnoge egzotične krajeve svijeta.

Nakon nekoliko godina pauze poznatu ekipu preostalih likova iz Malnarovog doba uspio je okupiti novi urednik Denis Kršek uz pomoć starog producenta Jumba. Denis dolazi iz sasvim drugog miljea i poslovni je čovjek koji je odlučio ponovo okupiti ekipu iz sentimentalnih razloga prema kultnoj emisiji uz koju su odrasle mnoge generacije. Poznati likovi: Laky, Jajan, Remzo, Darijan, Ramo, Tarzan, Anđa i ostali s oduševljenjem su se odazvali Denisovoj inicijativi a priključili su im se i neki novi kao što je Branko, Pimpi, Kiki, Brico….

Glavni urednik Denis nam je pojasnio da je novi koncept ipak malo prilagođen novim vremenima iako su utjecaji Noćne more i dalje vidljivi. Veliki dio stare publike i gledateljstva i dalje prate i gledaju emisiju, javljaju se telefonski ili komentiraju na službenoj Facebook stranici emisije pod nazivom “Iza scene”.

Nemoguća eMisija
Foto: screenshot/YouTube

Nemoguća eMisija emitira se tradicionalno subotom navečer od 23.30 do 02.00 sati i za sad se emisija može pratiti zemaljskim odašiljačima preko Z1, kablovskim pute preko svih operatera koji prenose Z1 u cijeloj zemlji te preko satelita diljem Europe i naravno emisija se može pogledati preko live streama Z1 te na službenom Youtube kanalu. Trenutno imamo i nekoliko upita drugih lokalnih tv postaja koji su izrazili veliku želju za emitiranjem emisije i u tijeku smo razgovora da vidimo kako i na koji način to možemo kvalitetno napraviti.

U moru uniformiranih i nedovoljno zanimljivih programa na drugim tv postajama iz tjedna u tjedan raste gledanost “Nemoguće eMisije” i vjerujemo da će se taj trend i nastaviti osobito zbog toga što se u redakciju javlja sve više i više novih i mladih gledatelja koji nisu imali prilike gledati negdašnju “Noćnu moru”.

Denis i ekipa su u glas poručili “pratite nas i gledajte, zabavite se i osjetite ljubav koja je kod nas na prvom mjestu i imamo je za svakoga, čak i za one koji se ljute na nas”.