OVOME SE NITKO NIJE NADAO: “Gledam ovaj javni linč i imam milijun upitnika iznad glave”

Foto: Nova TV

Nakon gastro izazova u kojem su iznimno sudjelovala tri umjesto dva tima, Markov tim je izgubio, pa će dio članova krivnju svaliti na Mateju, iako je njezina komponenta od strane žirija bila ocijenjena kao najbolja.

Nominacije će pokazati netrpeljivost koja će iznenaditi kandidate s galerije. “Glupo je što su svi nominirali Mateju koja je napravila najbolju komponentu na tanjuru”, komentirat će Antonia.

Mateja se nada da će se u nominacijama primarno gledati kuhanje, a ne odnosi u kući i tko je s kim dobar. No, kad čuju da će svoj glas Marko dati upravo Mateji, žiri će se iznenaditi jer je umak u gibanici kojeg je radila po njihovim riječima bio najbolji dio deserta u tom timu. Meri će Marka prozvati kontradiktornim.

“Muči me što ljudi nemaju hrabrosti reći da im se netko ne sviđa kao osoba, a žele duže ostati i moraju kalkulirati da sebe spase. To se sve vidi”, reći će Meri.

Manuel će se složiti s Markom i Josipom da je Mateja radila umak za savijaču po Kristininom nahođenju, pa će joj i on dati svoj glas. “Je li vam Mateja žrtveno janje?”, pitat će Stjepan, znajući da se Mateja cijelo vrijeme nudila pomoći i davala im dobre savjete koje nisu htjeli prihvatiti.

“Gledam ovaj javni linč i imam milijun upitnika iznad glave”, dodat će Meri.

Kako će završiti ovaj okršaj te tko će kuhati posljednji put u MasterChef kuhinji, doznajte večeras u MasterChefu.