OPET GUŽVE I ZASTOJI: Počinju radovi na nekim od najprometnijih gradskih prometnica

Gužva u prometu, kolona
Foto: ZG express

Zbog radova narednih dana će biti djelomično ili u potpunosti obustavljen promet na nekim značajnim gradskim prometnicama.

Prilikom izvođenja radova dopune i optimizacije semaforske instalacije na Selskoj cesti kod raskrižja sa Ozaljskom ulicom u subotu 7. rujna u vremenu od 07:00 do 18:00 sati, zauzimati će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Zbog potrebe izvođenja radova uklopa odvodnje, ulica Fratreščica kod kućnog broja 31 a biti će zatvorena u subotu 07. rujna u vremenskom razdoblju od 08:00 do 20:00 sati.
Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će: Fratreščica – Črnomerec – Krčeličeva – Sv. Duh –Bijenik – Lukšić – Mikulići – Fratreščica i obratno.

U sklopu izvođenja radova rekonstrukcije kružnog toka Remetinec na Aveniji Dubrovnik (na privremenom provizoriju) kod ulice M. Parlova od nedjelje 08. rujna u 10:00 sati do utorka 08. listopada u 20:00 sati, zauzimati će se jedan prometni trak u smjeru istoka, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

Zbog potrebe izvođenja radova izgradnje vrelovoda zona raskrižja ulice Rudolfa Kolaka i Ljubijske ceste od ponedjeljka 09. rujna u 10:00 sati do ponedjeljka 07. listopada u 05:00 sati bit će zatvorena za sav promet. Tijekom navedenih radova jedini smjer koji će ostati u funkciji je smjer zapad – jug (iz ulice Rudolfa Kolaka u Ljubijsku ulicu)

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:
– R. Kolaka – Grižanska – Dubrava -Av. Gojka Šuška – R. Kolaka i obratno
– Ljubijska – Plavnička – Novačka – R. Kolaka i obratno
– R. Kolaka – Ljubijska – Križnog puta – Grižanska – R. Kolaka.