Opća opasnost ima novi singl – izvrstan spoj žestokog zvuka rockera iz Županje i sjajnih vokalnih [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Dan nakon povratka s velikog koncerta u Torontu, jedan od najpopularnijih hrvatskih rock bendova, Opća opasnost, predstavio je novi singl “Tebe više ne volim”.

Riječ je o još jednom izvrsnom spoju već prepoznatljivog žestokog zvuka rockera iz Županje te sjajnih vokalnih sposobnosti frontmena Pere Galića. Ovoga puta, iznenadili su s porukom koju nismo navikli čuti u tekstovima Opće opasnosti, a s obzirom da je od posljednje pjesme prošlo dvije godine, “Tebe više ne volim” publika je dočekala s velikim oduševljenjem.

Opća Opasnost – Tebe više ne volim

Autor glazbe i stihova je Mario Vestić, a aranžman potpisuje Opća opasnost. Pjesmu prati i zanimljiv lyric video u produkciji CroRec Videa, a sve je snimljeno, miksano i masterizirano u studio “MAK” pod producentskom palicom Branimira Jovanovca Banija. “Tebe više ne volim” uživo će izvesti na ovogodišnjem jubilarnom 15. CMC festivalu u Vodicama.

Bend ove godine obilježava 30 godina postojanja, a proslava okruglog rođendana krenula je krajem prošle godine iz Županje, gdje je postavljena izložba memorabilija benda pod nazivom “O njima su priče pričali”. Tim povodom objavljena je i rođendanska kompilacija Fan cluba benda Opća opasnost “30 hitova za 30 godina”, koju je bend u ožujku predstavio u Hard Placu uz druženje s fanovima i koncertni presjek hitova sa svih albuma. Veliku obljetnicu nastavljaju slaviti brojnim rasprodanim koncertima diljem Hrvatske, pjevajući s vjernom publikom neke od svojih najvećih hitova “Jednom kad noć”, “Opća opasnost”, “Tri rijeke”, “Uzalud sunce sja” i brojne druge.

Njihov posljedni album “Karta do prošlosti”, objavljen 2019. godine, zasigurno je bio najuspješniji u dugoj karijeri benda, osvojio je publiku i kritičare, tjedne proveo na samom vrhu najprodavanijih izdanja te zaradio nominacije za nagradu Porin.