Održan komičarsko–humanitarni show za pomoć djeci Gunje

Stand up show “Štiklom u mozak, loptom u dupe – smijehom za Gunju” održan u zagrebačkoj Tvornici kulture sve je prisutne nasmijao do suza, a posebno su oduševili imitatori predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i njenog supruga Jakova.

marijana_perinic_kolinda

Prva hrvatska predsjednica, u izvedbi Marijane Perinić, do suza je nasmijala više od 300 gledatelja i tako prikupila 9.500 kuna za pomoć akciji “Pun kofer prijateljstva”, kojom se djeci iz poplavljenih područja osiguravaju putne torbe s osnovnim životnim potrepštinama.

“Više od 300.000 klikova na Youtube kanalu i na imitaciju govora novoizabrane predsjednice bilo je garancija za dobru zabavu i poziv da se kupnjom ulaznica pomogne djeci iz poplavljenih područja. Drago nam je da ćemo djeci ovom donacijom barem malo pomoći te pozivamo sve građane da se uključe u akciju ‘Pun kofer prijateljstva'”, izjavila je Marijana Perinić, komičarka i imitatorica prve hrvatske predsjednice.

Spektakularnu večer otvorili su imitatori prve hrvatske predsjednice i njezinog supruga, a u izvedbi komičara Marijane Perinić i Hrvoja Jakopca. Više od 300 posjetitelja zagrebačke Tvornice kulture ovacijama je još jednom popratilo govor predsjednice.

Poseban dojam u izvedbi imao je i nezaboravni styling. Naime, plavi kaput koji je predsjednica odjenula za inauguraciju za ovu su priliku kreirale članice Udruge Kamensko koje su, kao i mladi predstavnici iz Gunje, poznatu komičarku bodrile iz prvih redova prepune Tvornice.

Pod voditeljskom palicom Marijane Perinić uslijedio je nastup poznatih komičara: Marka Petra Oreškovića, Zvonka Kožića, Krešimira Richa te imitatora Denisa Rajčića koji je prisutne zabavio imitacijom starlete Nives Celzijus.

Humanitarnom pozivu odazvao se i Zlatan Zuhrić Zuhra, renomirani komičar i poseban gost večeri čiji je nastup ispraćen gromoglasnim pljeskom.

Imitatori predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i supruga Jakova na kraju su večeri predali ček u iznosu 9.500 kuna Mariju Perkoviću, predsjedniku “Društva Naša djeca” Vinkovci.

Akcija “Pun kofer prijateljstva”u organizaciji “Društva Naša djeca Vinkovci” pomaže da se svakom djetetu s poplavljenih područja Vukovarsko-srijemske županije osigura putna torba s najosnovnijim osobnim stvarima za svaku priliku.

Kontakt za donacije “Društvo Naša djeca Vinkovci” / Mario Perković / 0981772095 / [email protected]