Od koronavirusa preminuo 37-godišnji zagrebački ugostitelj!

Foto: Facebook

U Hrvatskoj je u protekla 24 sata zabilježeno 1.886 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrlo je 59 osoba. Među preminulima od COVIDA-19 je i muškarac rođen 1983. godine.

Poznati zagrebački ugostitelj Križan Pavić (37) izgubio je jučer bitku s korona virusom. Brojni stanovnici Mamutice i Zapruđa sinoć su se svijećama oprostili od vlasnika kafića Cotton+, piše 24sata.

“Zadnji put kad smo se čuli jedva je govorio. Rekao mi je: ‘Nemrem niš’, temperaturu ne mogu spustit’.’ Ne mogu vjerovati da ga više nema. Bio je odličan momak, pravi zagrebački dečko. Uvijek je svakom pomagao. Znam da je nedugo nakon našeg razgovora završio na kisiku. Kasnije sam zvao, slao poruke, ali nije odgovarao. Znao sam da nije dobro. Od njegovog bratića sam doznao da je baš loše. I onda su mi javili da je umro”, rekao je za 24sata dobar prijatelj 37-godišnjeg zagrebačkog ugostitelja, koji se zarazio korona virusom i nažalost preminuo.

“Objavila sam što sam morala u kvartovskoj grupi i otišla zapaliti svijeću. Ispred njegovog kafića gomila ljudi. Gomila lampaša i cvijeća. Prijatelji, poznanici, gosti… Svi su došli ispratiti dobrog duha kvarta”, napisala je Helena Šunjić na Facebooku.

Mnogi se od preminulog Križana Pavića opraštaju paljenjem svijeća i objavama na društvenim mrežama.

“Jedan veseljak.. optimistična, dobra i draga osoba koja mi je uljepšala te dane. Baš sam tužna. Počivaj u miru K. i pazite na sebe ljudi, to je bila i zadnja njegova poruka iz bolnice”, jedna je od poruka koje su mu prijatelji i kolege napisali na društvenim mrežama.

Ispred njegovog kafića, brojni prijatelji, poznanici i gosti zapalili su svijeću.

“Svi su došli ispratiti dobrog duha kvarta. Bio je stalno nasmijan. Otkačen. Veseo. Imao je 37 godina. Umro je od bolesti koju mnogi danas olako shvaćaju, nazivaju izmišljenom i sprdaju se iz nje. ‘Pazite se ljudi’ – bila je njegova zadnja poruka iz bolnice. Sretan ti put dobri čovječe. Neka te čuvaju anđeli”, još je jedna poruka s društvenih mreža prerano preminulom ugostitelju.

Portal 24 sata piše