Novi nastavak kultne filmske franšize stigao u kina diljem Hrvatske

Transformers: Uspon zvijeri
Foto: Bojan Zibar

Izlazak u kino je odlazak u neki drugi svijet, svijet u kojemu se zaboravlja na sve brige i uz mnoštvo dobre zabave uživa u veličanstvenim filmskim naslovima.

„Transformers: Uspon zvijeri“, najnoviji su povod za odlazak u kino i uživanje u udobnim kino foteljama. Svjetski popularna franšiza koja je oduševila gledatelje diljem svijeta, u distribuciji Blitza stigla je u kina i iznova vodi u nezaboravnu akcijsku pustolovinu.

Ovoga puta, radnja je smještena u 90-im godinama, a spektakularne filmske scene obogaćene su novom vrstom Transformersa, Maximalima, koji ulaze u postojeću bitku između Autobota i Decepticona. Novi, još uzbudljiviji nastavak, donosi i brojne glumačke zvijezde, a ogromni giganti koji mijenjaju oblik ponovno su spremni osvojiti gledatelje diljem svijeta.

Na sinoćnjoj IMAX pretpremijeri u CineStar Arena Imax kinu, radoznali zaljubljenici u mađioničarske transformacije automobila, kamion i motocikla, osim u filmu, uživali su i u veličanstvenim foto kornerima te napravili fotografije za pamćenje. Priliku da pretpremijerno uživaju u novom nastavku spektakularnog akcijskog filma nisu propustili ni: Marijana Mikulić, Neven Ciganović, Igor Barberić, Lucija Lugomer, Mijo Matić, Lorin Nukić, Lara Vukušić, Dubravka Švegar, Pero Radojčić, Dario Marčac i drugi.

„Transformers: Uspon zvijeri“, možete pogledati u svim Cinestar kinima diljem Hrvatske od 08. lipnja, u Premium IMAX, 4DX, Real D 3D formatima. Ulaznice za nastavak kultnog filma mogu se nabaviti online ili na blagajnama kina.

Pogledajte trailer: