NOVA KAZALIŠNA SEZONA: HNK nudi nove kategorije pretplate, tu se i neka zanimljiva iznenađenja…

Foto: HNK

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu objavilo je da s počekom nove kazališne sezone počinje upis pretplate koji će biti moguće ostvariti od 1. pa sve do 30. rujna na blagajni kalazlišta te putem web stranice www.hnk.hr.

“Osigurajte svoje mjesto i gledajte dramske, operne i baletne predstave po najpovoljnijim cijenama a prvih sto prodanih pretplata na blagajni kazališta očekuje i dar iznenađenja. Sve rezervacije se čuvaju do 15.rujna te se nakon tog datuma sva preostala pretplatnička mjesta stavljaju u slobodnu prodaju. Cjenik te popis pretplata objavljen je na webu kazališta”, objavio je HNK.

Publiku očekuju i dvije potpuno nove kategorije pretplate. Po prvi put se uvodi pretplatu K-HNK kojom će publika moći vidjeti recentnu produkciju hrvatskoga glumišta kroz koprodukcije i razmjenu predstava s ostalim nacionalnim kazalištima u Republici Hrvatskoj.

U novoj sezoni HNK stavlja naglasak i na obiteljske odlaske u kazalište, stoga je uveo posebnu pretplatu – Kazalište za obitelj.

Pretplata Kazalište za obitelj osmišljena je kako bi se djeci i mladima približila umjetnost u cjelini te potaknulo roditelje da s djecom pogledaju neke od atraktivnih naslova prilagođenih za njihovu dob.

Nakon stanke zbog pandemije, ponovno je u ponudi i Europsku pretplatu koju će zagrebački HNK provoditi sa SNG Mariborom kako bi hrvatska i slovenska publika imala prilike vidjeti najnovije produkcije naših kazališta.

Svi pretplatnici sezone 2022./2023. ostvaruju i pravo prvenstva pri kupnji ulaznice za popularni balet Orašar (jedna pretplata jedna ulaznica).

Tijekom rujna Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu priprema još iznenađenja i pogodnosti za sve nove pretplatnike.

Blagajna za upis pretplate radnim danom je otvorena od 10 do 13 sati i od 16 do 19 sati, a subotom od 10 do 13 sati.

Informacije o pretplati mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:
01 4888 412
01 4888 414
01 4888 419

Ili na e-mail: [email protected]