Noćas u Zagrebu na četiri lokacije gorjeli automobili!

Požar na automobilu
Ilustracija | Foto: Pixabay

Tijekom protekle noći, između 3 i 4 sata, na tri lokacije u Zagrebu gorjeli su automobili – u Ulici Kajfešov brijeg te u Gradišćanskoj i Veslačkoj ulici.

Tijekom noći Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u periodu između 3 i 4 sata ujutro zaprimila je dojave o požarima automobila na tri različite lokacije, objavio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

“Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini. U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu. Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca. Uzroci požara biti će poznati nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka”, stoji u priopćenju.

Policija je objavila da temeljem dojave oko 8 sati, policijski službnenici provode očevid i u I. Loparskoj ulici, gdje je na zasad neutvrđen način tijekom noći ili jutra, izbio požar na teretnom automobilu.

Komentari