NOĆ MUZEJA U ‘PIVANI’: Za dobru zabavu brine legendarni Drago Diklić!

Drago Dikić
Foto: printscreen/HTV

Kultna pivnica Zagrebačke pivovare – Pivana i ove godine se tradicionalno uključuje u obilježavanje manifestacije Noći muzeja u petak, 26.siječnja.

Ove godine će posjetitelji po prvi puta imati priliku upoznati se s novootvorenom Mikropivovarom, a pivski sommelier Milan Peh i glavni majstor pivar Mikropivovare Mirko Banić Ištuk posjetitelje će upoznati s načinima proizvodnje specijalnih vrsta piva novog brenda Grif. Tom prigodom svim posjetiteljima će tijekom cijelog trajanja manifestacije biti omogućena degustacija nefiltriranog i nepasteriziranog piva Grif i pivskih zalogaja po promotivnoj cijeni od 25 kuna.

Od 18 do 22 sata na svaki puni sat glumac i voditelj Darko Janeš provest će posjetitelje kroz povijest Zagrebačke pivovare i Pivane, informirati posjetitelje o zanimljivostima iz svijeta piva te educirati o pravilnom točenju piva u 9 koraka, a na kraju svakog razgledavanja posjetitelji će moći pogledati i film autora Roberta Knjaza o povijesti Zagrebačke pivovare.

Putovanje kroz povijest kultne pivnice Zagrebačke pivovare neće ni ove godine proći bez dobre glazbe, stoga će se za dobru zabavu za sve posjetitelje od 22 do 01 sati pobrinuti Ante Gelo bend i legendarni Drago Diklić. (M.Petković)