NJIMA TREBA POMOĆI: Ovo je obitelji kojoj su oduzeli djecu jer su siromasi

Obitelj Robnik iz Novačke u općini Gola, u blizini Koprivnice, treba vašu pomoć! Naime, do srpnja sljedeće godine moraju sanirati kuću u potpunosti. To je uvjet da im se vrate djeca koja su već tri godine udomljena kod druge obitelji!

robnik

Njihova financijska situacija je teška, sanacija košta i ne mogu sami. Ono što traže je građevinski materijal koji je potreban za sanaciju kuće.
Ako do tog roka ne uspiju,njihova djeca neće se vratiti kući.
Inače, Siniša Robnik je jedan od sudionika Domovinskog rata, ali ne spada u one razvikane branitelje, koji se razvlače po novinama i bore se tko je bio veći Superman. Siniša je bio ranjen šrapnelom haubice 203 mm, koja ima razarajući i zastrašujući razorni moment, od kojeg se lede žile. Ranjen je u Vladislavcima. Šrapnel je imao 23 cm. Stradala je noga.
Poslije rata kada je mogao, nije htio ići u mirovinu. Sa svojom tvrtkom otišao je u obnovu zemlje i najveći neplatiša mu je bila država.
Prevaren i ponižen odlazi u humanitarni rad. U zakladu biskupa Langa. Mnogima je pomagao. Danas je on osoba koja treba pomoć. Branio je ovu državu, nije se skrivao po podrumima i čekao fotelju. Bio je junak, obnovitelj i na kraju humanitarac.
Danas je gladan, bez topline doma, čovjek koji živi u zastrašujućim uvjetima.
U ovoj obitelji roditeljske ljubavi nikad nije nedostajalo, samo su problem uvjeti u kojima žive…
A kakvi su ti uvjeti doista, najbolje ćete vidjeti iz priloženog videa.
Svi oni koji su spremni pomoći, mogu na Facebook stranici Humanitarna pomoć obitelji Robnik vidjeli na koji način to mogu učiniti.