NIJE BILO ZASTOJA: Samo do podneva na gradska groblja prevezeno je 40.000 ljudi

Gradski autobus - ZET - Mirogoj
Foto: ZG express

Tijekom jučerašnjeg dana Zagrebački električni tramvaj (ZET) uspješno je obavio organizirani prijevoz putnika na izvanrednim autobusnim linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak, Dubrava – Miroševec i Dubec – Markovo polje.

Iz ZET-a su objavili da je izvanredna organizacija prijevoza tijekom cijeloga blagdanskoga dana i večeri protekla bez ikakvih poteškoća. Prema informacijama Večernjeg lista, samo do podneva prevezeno je 40.000 ljudi.

“ZET je na posebnim linijama angažirao dovoljan broj vozila i djelatnika, a dodatni su kapaciteti uključeni i u tramvajskom prometu, odnosno na redovnim linijama. Zbog toga, ali i zahvaljujući dobroj organizaciji i suradnji s resornim službama, nije dolazilo do zastoja u prometu. Tijekom najvećih opterećenja s istog je terminala istovremeno kretalo i po nekoliko autobusa. Naši sugrađani i posjetitelji grada, u velikom su broju putovali izvanrednim linijama do posljednjih počivališta svojih najmilijih, no nisu zabilježena dulja čekanja”, priopćeno je iz ZET-a.