NESTALA U PROSINCU: U rijeci Savi pronađeno mrtvo tijelo pripadnice HV-a Jadranke Skender

NESTALA PRIPADNICA HV-a: Pronašli su njen auto, stvar i dokumente, a njoj ni traga!
Foto: Nestali.hr

Nakon što su u rijeci Savi kod Velike Gorice nedavno pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe, obdukcijom je utvrđeno da je riječ o Jadranki Skender za kojom se tragalo proteklih nekoliko mjeseci, objavio je portal Lika Online.

Jadranka Skender bila knjigovotkinja u Predsjedničkim dvorima i pripadnica Počasno-zaštitne bojne Oružanih snaga HV-a. Nestala je u noći s 3. na 4. prosinca u Zagrebu, a sada je pronađena mrtva u Savi.

Vijest o njezinoj smrti danas su objavili njezini prijatelji iz Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“.

“S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.
Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.
Sahrana naše Jadranke bit će u subotu, 27. lipnja 2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Marije Magdalene u Gospiću.
U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut”, stoji u njihovoj objavi.

Policijska uprava zagrebačka u srijedu je priopćila da je 16. svibnja oko 17.30 sati u Zablatju Posavskom u rijeci pronađeno tijelo nepoznate ženske osobe. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a danas je policija objavila da je utvrđen identitet te da se radi o ženi rođenoj 1968. godine.