NESREĆA U DUBRAVI: Biciklom naletjela na drugi bicikl i pri tome zadobila teške tjelesne ozljede

Biciklom naletjela na psa pa s teškim ozljedama završila u Vinogradskoj
Ilustracija | Foto: Freepik

U Zlobinskoj ulici u Dubravi jučer je 67-godišnjakinja biciklom naletjela na drugi bicikl i pri tome zadobila teške tjelesne ozljede.

“Jučer, 30. listopada oko 8.40 sati je 67-godišnjakinja upravljala biciklom te se kretala Zlobinskom ulicom u smjeru jugoistoka. Izlaskom iz raskrižja s Ulicom IV. Luka i prilaznog kolnika kućnih brojeva 24 A – 26 A Zlobinske ulice, nastavila se kretati ravno bez da se tijekom vožnje držala što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da, s obzirom na brzinu kretanja i uvjete i stanje na kolniku ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti”, stoji u objavi PU zagrebačke.

Tada je naletjela na drugi bicikl kojim je upravljala 55-godišnjakinja, a kretala se prilaznim kolnikom kućnih brojeva 24 A – 26 A Zlobinske ulice u smjeru sjeverozapada te se tijekom vožnje nije kretala što bliže desnom rubu kolnika niti je prilagodila brzinu kretanja uvjetima i stanju na kolniku na način da ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti.

Uslijed naleta obje su vozačice pale na tlo. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 67-godišnjakinja, liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava.