Neočekivan obrat u popularnoj seriji “Kumovi”, u Zaglave dolaze gosti iz Belgije

Foto: Nova TV

Neočekivan obrat sprema se za pojedine likove u popularnoj seriji ‘Kumovi’ koju gledamo na Novoj TV. U Zaglave dolaze Pia i Mauro koji poslom stižu iz Belgije pa odlučuju posjetiti prijateljicu Laru (Nika Barišić).

Dvoje prijatelja, ekoloških aktivista utjelovili su sjajni mladi glumci Danijela Evđenić i Vid Ćosić koje ćemo imati prilike gledati u nekoliko epizoda već od ovoga petka, dok pokušavaju saznati sve o zbrinjavanju otpada u mjestu. Iako se kratko zadrže u Zaglavama, unesu popriličan nemir i pomrse planove pa će njihovo pojavljivanje pojedini mještani sigurno dugo pamtiti.

”Oni kao mladi ekološki entuzijasti donose dašak jedne nove prgave energije u seriju i nadam se da će gledateljima biti jednako zabavno gledati intrige koje njih dvoje donose u Zaglave kao što je nama bilo igrati ih”, istaknula je Danijela.

”Na setu sam se osjećao kao doma, tome je sigurno pridonijelo to što su mi i Nika i Danijela jako bliske prijateljice, Nika i ja smo zajedno studirali i puno radili pa je bilo prilično opušteno od prvog do zadnjeg kadra, a svakako su pomogli i stariji kolege koji su nas lijepo prihvatili”, otkrio je Vid, dok je Danijela dodala: ”Nikako ne smijem zaboraviti Radoslavu Mrkšić koja igra Ivku, scene s njom su nam bile najveći gušt.”

U novim epizodama vidjet ćemo kako će se zbog njihovog dolaska uzburkati odnosi između novopečenih i već uigranih poduzetnika u Zaglavama. Naime, kad upoznaju najuspješnijeg poduzetnika u kraju – Kuzmu, dogovore s njim intervju. Sve ide po planu dok u istraživanju ne otkriju problematične činjenice i pred kamerom ga optuže da je kriv za ilegalno odlaganje otpada. No, u svom stilu, on će ih pokušati podmititi i prevesti vodu na svoj mlin.

Hoće li se Kuzma i ovoga puta uspjeti izvući ili će ga optužbe mladih aktivista koštati, doznajte u novim nastavcima omiljene serije ‘Kumovi’.