Nakon uspjeha “Crne kuće”, nova humoristična predstava na temu ljudskih odnosa

loptice-pr
Nakon zavidnog uspjeha mjuzikla Crna kuća koji je s oduševljenjem pogledalo nekoliko desetaka tisuća gledatelja, B GLAD Produkcija u koprodukciji sa Zagrebačkim gradskim kazalištem Komedija predstavlja novu kazališnu priču u režiji poznatog redatelja Igora Barberića, a koju potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich.

Atraktivni omnibus Loptice sastoji se od pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja, s jedne strane, nudi zabavu i okidač za zarazne salve smijeha dok, s druge strane, preispituje međuljudske odnose kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna “obična” trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente? Sve to, uz nepresušne doze urnebesnog urbanog humora, donose Loptice.

Glumačku postavu, uz Petru Kurtelu i Dunju Fajdić, čine Slaven Španović i Igor Baksa. Predstava će obići cijelu Hrvatsku i publici predstaviti sasvim novi kazališni hit koji će publiku nasmijati do suza.

“Sjajna glumačka postava te tematika koja razbija iluzije i tabue s nestrpljenjem vas očekuju, stoga ne propustite priliku da se dobro nasmijete, a u isto vrijeme otkrijte tajnu Loptica – što je to zapravo ljubav”, ističe producent Tadija Kolovrat.

Foto: press/loptice.com