NAJKARIZMATIČNIJI HRVATSKI KOMIČAR: Željko Pervan izlazi iz ormara i vraća se u Lisinski!

Željko Pervan izlazi iz ormara i vraća se u Lisinski!
Foto: Press / Arhiva Željko Pervan

Popularni Željko Pervan i nakon svojeg showa “Reinkarnacija”, ponovno se vraća na pozornicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog 1. veljače 2020. s novom hit predstavom – “Izlazak iz ormara”!

“Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!”  najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Željko Pervan izlazi iz ormara i vraća se u Lisinski!
Foto: Press / Arhiva Željko Pervan

Početkom godine Željko Pervan zagrebačku je publiku oduševio izvedbama showa “Predzadnji put” i “Zadnji put”, a uslijedila je i “Reinkarnacija” s ukupno tri dupkom rasprodane dvorane. 
 
Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka “Zločeste djece” preko legendarne “Večernje škole” pa sve do “Pervanova dnevnika”, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.
 
Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, za Lisinski uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice za ovu vrhunsku zabavu možete nabaviti u više cjenovnih kategorija (70 kn, 90 kn, 120 kn, 140 kn) na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog i u sustavu Ulaznice.hr