NA KORAK DO POLUFINALA NAPUSTILI PLES SA ZVIJEZDAMA: “Žalosna sam, htjela sam i dalje uživati, ali…”

Foto: Nova TV

Na korak do polufinala, show ‘Ples sa zvijezdama’ napustili su Tara Thaller i Mateo Cvenić koji su u svojoj posljednjoj emisiji otplesali dva plesa – rumbu i cha cha cha.

“Žalosna sam, uživala sam, htjela sam i dalje uživati, ali zahvalna sam na ovoj prilici, na dobrom mentoru, hvala produkciji, svima koji su sudjelovali”, riječi su kojima se talentirana glumica oprostila od omiljenog hit-showa, a zahvalama se pridružio i njezin mentor Mateo. “Meni je ovo bio toliki gušt, dočekao sam predivnu sezonu s predivnom partnericom, a nisam dočekao četiri desetke”, dodao je.

U polufinale showa, u kojem će svaki plesni par izvesti po tri plesa, plasirali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić.

Okrugla deseta emisija bila je posvećena Euroviziji, a u prvom dijelu showa, Frano Ridjan je s partnericom Gabrielom Pilić plesao valcer uz pjesmu ‘Sveta ljubav’ Maje Blagdan. Njihova poletna izvedba nagrađena je pozitivnim reakcijama žirija i visokih 39 osvojenih bodova.

“Kad ste tako genijalni i fascinantni, ja gledam detalje. Malo spustiti ramena u određenim dijelovima. Jedan poletan valcer, visoko otplesan ples, mislim u kvaliteti. Gabi, to kako se ti njemu prepuštaš, to je nešto što me fascinira od početka, Frano ti si to vrlo brzo usvojio u ovih par mjeseci”, komentirala je Larisa.

Slowfox koreografiju uz pjesmu Doris Dragović ‘Željo moja’ izveli su Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec. “To je pjesma koja opisuje naš odnos, ali zapravo samo dio – sve me boli od tebe”, našalio se Ivan, a izvrsnih 39 bodova žirija potvrđuju da su zaista oduševili svojom izvedbom. “Ti si jedan školski primjer kako bi to sve trebalo izgledati. Nevjerojatno je da Ivana pratiš u svemu, nijednom nisi ništa pokvarila, to je zbilja izuzetno, ja bih te izazvao da se odazoveš na neki plesni turnir s obzirom na svoje plesne vještine”, rekao je Marko Ciboci.

Marco Cuccurin i Paula Tonković otplesali su energičnu sambu. “Ja sam jako sretan jer nam je ovu nedjelju tema Eurosong, a meni je jedan od najvećih, ako ne i najveći san, otići na pozornicu Eurosonga”, otkrio je Marco prije emisije, a da je itekako spreman za nastup na velikoj pozornici dokazuje i 38 osvojenih bodova. “Samba je izgleda tvoj ples, ne vjerujem da sam to izgovorila”, poručila je Franka.

Sambu su također otplesali Maja Drobnjaković i Marko Mrkić koji su, sudeći po komentarima žirija, impresionirali svojim nastupom. “Ja sam uvijek bio realan i ostat ću realan. Ti si jedno čudo neviđeno, ovako otplesati sambu i to bez svoje noge, energetski i mehanički. Ti si pokazala jednu mentalnu stabilnost, nedostajala mi je jedna mekoća, da bi dobili ovu sambu na visoki nivo”, rekao je Ciboci, a od žirija su ukupno osvojili 34 boda.

U drugom dijelu eurovizijske večeri, plesnim parovima pridružili su se mentori povratnici, pa su gledatelji imali prilike vidjeti uzbudljive trio plesove, a podržali su ih i natjecatelji koji su u prethodnim emisijama napustili show. Bombastičan paso doble otplesali su Frano, Gabriela i Helena Naletilić, a Tara, Mateo i Mario Ožbolt izveli su dinamični cha cha cha.

Još jedan cha cha cha vidjeli smo u izvedbi Marca, Paule i Patrika Seretina, a emotivni lyrical koji su otplesali Maja, Marko i Helena Janjušević nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa tako ni njih same. Za kraj, kako se pleše valcer u troje pokazali su Daria, Ivan i Damir Horvatinčić koji su svojom izvedbom zaokružili emisiju.

U polufinalu ostala su samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!