Modrić: Moramo skupiti glave, sada bi bilo jako važno osvojiti broncu nakon svega što smo prošli

Foto: Screenshot Youtube

Argentina je u finale prošla pobjedom 3:0, uz pogodak Messija s bijele točke te dva pogotka raspoloženog Alvareza. Vatreni će se tako u subotu boriti za svjetsku broncu.

“Nismo htjeli izgubiti, ali dogodilo se. Moramo čestitati suparniku, Argentina je zaslužila biti u finalu kada se pogleda cijela utakmica, makar je teško reći nešto pametno. Razočarani jesmo, išli smo utakmicu po utakmicu i htjeli smo finale. Imamo sada tu utakmicu za treće mjesto, treba se mentalno oporaviti i pokušati osvojiti broncu. Bilo bi je jako važno osvojiti nakon svega kako smo se borili i kako smo se ponašali. Moramo skupiti glave i nadam se da ćemo biti na razini”, rekao je kapetan Luka Modrić poslije utakmice, objavio je Hrvatski nogometni savez.

“Po meni ono nije bio kazneni udarac, no dosuđen je i to me malo žalosti, a prije toga je trebao biti udarac iz kuta za nas. To je prelomilo utakmicu, do tada smo igrali u redu, parirali smo, nedostajalo nam je samo da budemo opasniji prema naprijed. Do tada nismo imali nekih problema s Argentinom, nisu nam stvarail šanse. Onda je došao drugi pogodak, kada su imali sreće s odbijanjem lopte i tada se bilo teško vratiti”, zaključio je.