MIŠO KOVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI: Legendarni pjevač zbog jako visoke temperature prebačen u KBC Split

Foto: Screenshot Youtube

Legendarni hrvatski pjevač Mišo Kovač završio je u bolnici. Kolima Hitne pomoći zbog jako visoke temperature prebačen u KBC Split.

“Moj otac je završio u Kliničkom bolničkom centru u Splitu zato što je dobio visoku temperaturu”, potvrdila je njegova kći Ivana u izjavi za Večernji list otkrila je kako se Mišo osjeća.

“Nije ništa ozbiljno. Kod starijih osoba koji imaju već neke poteškoće kao on, trebaju otići u bolnicu… Nije isto kao i kod nas zdravih kada dobijemo visoku temperaturu”, rekla je glazbenica Ivana Kovač.

U kratkom telefonskom razgovoru Ivana je zvučala vrlo smireno i uvjerila nas u to da nema mjesta za brigu.

Mišo Kovač trenutno se nalazi na odjelu pulmologije.

prošle godine Mišo je trebao nastupiti na dočeku Nove godine u Vukovaru, ali je morao otkazati. Dobio je visoku temperaturu. Bilo mu je jako žao što je razočarao Vukovarce koji su mu se jako veselili.

“Rijetko pjevam u novogodišnjoj noći, ali Vukovar je grad koji se ne odbija! Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je to grad koji bi u bilo kojoj zemlji na svijetu bio heroj. Mi moramo biti još jači da bi Vukovar bio idol svih Hrvata”, jednom prilikom je rekao Mišo.