Mario Mlinarić se vraća na male ekrane u novoj sezoni “Survivora”

Foto: Nova TV

Omiljeni zabavno-natjecateljski show ‘Survivor’ uskoro se vraća na male ekrane s novom sezonom, a sva događanja iz užarene i egzotične Dominikanske Republike, koja će u idućih nekoliko mjeseci biti dom hrabrim kandidatima, i ove će godine pratiti Mario Mlinarić.

Svestrani magistar kineziologije i kondicijski trener prošle je godine prihvatio izazov života okušavši se u voditeljskoj ulozi ovog dinamičnog projekta, a nakon uspješne sezone i nezaboravnog iskustva koje je stekao, spreman je za povratak na set. „Survivor je izazov u pravom smislu riječi, kako za natjecatelje, tako i za mene kao voditelja.

Ljepota ovog projekta krije se u nepredvidivostima s kojima se susrećemo od početka do kraja. Na setu ‘Survivora’ svaki je trenutak prilagodba nastaloj situaciji. Mislim da sam upoznat s dominikanskim vrućinama i ekstremnim vremenskim uvjetima, no kada pomislim da me ništa više ne može iznenaditi, evo novog iznenađenja. Svjestan sam svih opasnosti, rizika i odgovornosti. Postoji doza treme, no uzbuđen sam i radujem se svim iznenađenjima koja nas očekuju“, poručuje Mario koji predviđa sezonu prepunu zanimljivosti i uzbuđenja.

Uz bogato sportsko iskustvo i dugogodišnje promicanje zdravog načina života Mario se može pohvaliti i brojnim ostvarenjima kao što su obaranje Guinessovog rekorda, pobjeda u hit showu ‘Farma’ te glumačka karijera koja je iza njega, a voditeljska uloga u ‘Survivoru’ bez sumnje jedna je od najizazovnijih u kojoj se dosad našao.

Prošle godine na licu mjesta pratio je uspone i padove kandidata te motivirao ih i bodrio dok su prolazili kroz zahtjevne poligone, a sada nestrpljivo čeka upoznavanje s novom generacijom natjecatelja.

„Puno je faktora koji utječu na rezultat natjecatelja. Uz toliki broj iznenađenja i nepredvidivih situacija, neizvjesnost je nešto što nas prati kroz cijeli show. Snimamo na najvećem suncu i sparini, a s druge strane, noći su vrlo hladne. Potrebna je prilagodba u svakom segmentu, a bez komunikacije i zabave to ne može funkcionirati. Ekipa mora biti skladna i pozitivna“, govori Mario koji u novoj sezoni priželjkuje ujedinjene timove u kojima vladaju pozitivna energija, zajedništvo i timski duh.

Već je dobro poznato da je ‘Survivor’ show prepun iznenađenja i preokreta te da naizgled najslabija karika može biti najjači konkurent za pobjedu, a tko su kandidati koje ćemo ovog proljeća pratiti na malim ekranima doznat ćemo uskoro!