Mala ljubavna priča o velikoj izdaji – Emir & Frozen Camels objavili novu pjesmu “Rekla je volim te”

Foto: Croatia Records

Točno na Valentinovo, rock bend Emir & Frozen Camels objavio je svoju novu pjesmu imena “Rekla je volim te”. Radi se o pjesmi već prepoznatljivog EFC zvuka i vrhunske produkcije “smrznutih deva”.

Ova pjesma je kao i većina dosadašnjih pjesama ovog benda snimljena i producirana na dva kontinenta, u studijima “Definition Media” i “Longplay”.

O samoj tematici pjesme njen autor Emir Bukovica rekao je: “Vjerojatno smo svi od nas barem jednom u životu doživjeli tzv. ljubav s figom. Osjetili se povrijeđenim i iskorištenim. Upitali se kako je moguće da smo ispali tako naivni, da nismo vidjeli da nam se događa fejk ljubav, koja neminovno vodi ka izdaji i kraju. Ali, nakon početnog šoka i bola shvatili da je to što nam se desilo ustvari najbolja moguća stvar za nas, kao neko prosvjetljenje i životna lekcija, jer su maske spale u pravom trenutku. I da je pred nama još puno toga lijepog u životu. Ako bih u samo jednoj rečenici trebao opisati pjesmu ‘Rekla je volim te’ rekao bih da je ovo jedna mala ljubavna priča o velikoj izdaji.”

Videospot za pjesmu “Rekla je volim te” režirao je Jasmin Jatić, koji iza sebe potpisuje režiju spotova nekih od najvećih izvođača u regiji, a u spotu se osim benda pojavljuje i model Alma Zaimović. Glazbu i tekst za pjesmu potpisuje frontmen Emir Bukovica, dok aranžman supotpisuje s Mahirom Sarihodžićem.