Makeup class by Ana Ude  – demonstracije dnevnog makeup looka

Foto: Press

U iznimno ugodnoj i intimnoj atmosferi Lens centra za ljepotu, u organizaciji Inspiracije by Sport Educa, protekle subote u popodnevnim satima, po prvi puta je održan makeup class makeup artistice Ane Ude. 

Radi se o edukativnom događaju namijenjenom normalnim ženama s potrebom za nadopunom svojih makeup znanja i vještina. Upotpunjen poklonima sponzora Rox Beauty, Lancome, Shiseido i Aloxxi, pokojom čašom pjenušaca Jeruzalem i Dukat zalogajčića, ovaj je događaj bio uistinu koristan i zabavan za njegove polaznice. 

Ana je osim demonstracije dnevnog makeup look-a i detaljno pojašnjavanje teorije koja stoji iza samih tehnika konturiranja, sjenčanja očiju, popunjavanja obrva, itd. – naknadno taj isti makeup pretvorila u večernji u samo nekoliko dodatnih poteza, što je današnjoj ženi s užurbanim životnim tempom izuzetno korisno. U pripremi je već sljedeći događaj tog tipa za koji su organizatorice najavile da će biti sličan, a opet nešto drugačiji, za sve one koje žele svoje znanje dodatno nadopuniti.

Datum slijedećeg događanja je 19.3., a sve informacije o tematici kao i rezervaciju mjesta možete saznati na IG profilu Ane Ud