Mačji ponedjeljak u Životinjskom kutku

Kako bi se potaklo što više građana Zagreba na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, Životinjski kutak svakog tjedna provodi akciju “Svaki tjedan pas jedan”.

mace-macka

Svakog petka jedan od pasa smještenih u azilu Dumovec pomaže u radu Životinjskog kutka te ga posjetitelji mogu bolje upoznati.

No kako brojne mace koje traže dom ne bi bile zapostavljene, početkom tjedna bit će organiziran Mačji ponedjeljak. Ovaj ponedjeljak u kutku svoje udomitelje čeka Tris, tromjesečni tigrasti mačić.

Posjetite Zagrebački životinjski kutak, Vlaška 105 u ponedjeljak, 25. kolovoza od 10 do 18 sati i upoznajte Trisa! Pomozite mu da napokon nađe stalni, sretni dom koji zaslužuje. Također, predenje preslatke mace garantirana je antistres terapija, pogotovo na početku radnog tjedna.

Iz Životinjskog kutka poručuju: Dođite se razveseliti, upoznati i poigrati se s Trisom, možda vam ukrade srce i odlučite se udomiti ga. Od sada, svaki ponedjeljak će u Zagrebačkom Životinjskom kutku biti jedna maca koju ćete moći upoznati, a po želji i udomiti.