KUTIJA ŠIBICA postaje sve napetija, iz daljnjeg natjecanja ispali neki od favorita!

KUTIJA ŠIBICA postaje sve napetija, iz daljnjeg natjecanja ispali neki od favorita!

Malonogometni turnir Kutija šibica 2018. powered by Coca-Cola bliži se završnici što je vidljivo i po sjajnim i uzbudljivim utakmicama koje su tijekom vikenda igrane u Domu sportova, Dubravi i Trnskom, a koje su ponudile i nekoliko iznenađenja.

Tako su u glavnom seniorskom dijelu turnira poražene sve ekipe iz Dalmacije te je u daljnjem natjecanju ostala tek ekipa Podstrane dok su ostali, nažalost, zaustavljeni već u ovoj fazi natjecanja.

Iskusna ekipa Tim Kabel je rutinirano slavila protiv ekipe Bol Split La Luna Caffe s uvjerljivih 5:0 baš kao što je momčad MNK Čulin mlin iz Livna s visokih 7:0 izbacila MNK Lošinj.

Momčad Trumm pobjedom 4:3 napravila je iznenađnje te s Kutije šibica izbacila ekipu podnositelja Jako Sport Sveti Josip Dugi rat, inače osvajače najjačeg dalmatinskog malonogometnog turnira Torcida kupa.

Svakako je pravo iznenađenje i ispadak favorizirane i uvijek sjajne momčadi Biberon Maraska iz Splita koja je nakon 2:2 u regularnom dijelu izbačena u raspucavanjima gdje su 6:5 bili spretniji dečki iz ekipe Tupek Auto.

Od sjajnih utakmica svakako još valja izdvojiti okršaj CB Dobermana i Natura vite u kojoj su slavili dečki iz Dobermana 2:0, dok je u odličnoj utakmici između Playbox Mr. Jack i Dribling sporta manje sreće imala ekpa Playobxa.

I prema očekivanjima pravu su malonogometnu poslasticu priredile ekipe dviju poliklinika, branitelja naslova MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Poliklinika Ribnjak, čiji je „medicinski“ derbi po mnogima jedna od najboljih utakmica u posljednjih pet godina Kutije šibica. Na kraju su rezultatom 5:3 slavili branitelji naslova.

Ostale utakmice na rasporedu su od 20. prosinca i sve se igraju u dvorani II Doma sportova.