Kulinarska zvijezda Rudolph van Veen kuhat će 16. svibnja s obožavateljima u Zagrebu

Popularna kulinarska zvijezda Rudolph van Veen, kojeg mnogi prate na programu 24Kitchen TV, po prvi put dolazi u Hrvatsku, kako bi upoznao svoje obožavatelje te ih izazvao u kulinarskom natjecanju ‘Impresioniraj Rudolpha’. Cvjetni trg će tako 16. svibnja postati jedan veliki cooking show u kojem će uz Rudolpha sudjelovati i zaljubljenici u gastronomiju te zajedno s njime odmjeriti snage u pripremi slatkih ili slanih delicija, piše Tportal.

Rudolph

Rudolph van Veen sudjeluje u čak četiri emisije na 24Kitchen TV-u – ‘Rudolphova pekarnica’, ‘Jednostavna jela’, ‘Okus života – osnove’, ‘Okus života – putovanja’ – te osvaja naklonost publike kako u svojoj Nizozemskoj, tako i u Portugalu, Finskoj, Turskoj, Bugarskoj i Srbiji, a sve više i u Hrvatskoj. Upravo je zbog sve većeg interesa, FOX TV Hrvatska, uz podršku Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, odlučio organizirati Rudolphov dolazak u Zagreb te prirediti gastro događanje godine na Cvjetnom trgu.

Svi znatiželjnici koji bi voljeli upoznati Rudolpha te ga impresionirati vlastitim kulinarskim umijećem mogu se prijaviti na www.impresionirajrudolpha.hr. Pet sretnika dobit će uistinu i priliku stati na pozornicu i kuhati bok uz bok s trenutno jednom od najvećih kuharskih zvijezda, a svi ostali moći će u publici pratiti Rudolphove kulinarske vratolomije.

Popularni chef, osim što je prepoznatljiv po svom izgledu – uvijek istaknutim dioptrijskim okvirima i plavoj kosi – poznat je upravo po tome što zagovara kuhinju koja se sastoji od lokalnih namirnica i jednostavne pripreme, a zahvaljujući spomenutoj filozofiji, danas je sve veći broj onih koji kuhaju upravo prema njegovim receptima.