Odabrana među 4.000 kandidatkinja: Kozmo lice 2013. je Sabina Čavlović

Mladoj Lipovljanki Sabini Čavlović najveća hrvatska drogerija Kozmo ostvarila je lude snove i otvorila vrata glamuroznog svijeta modela. Upravo je ona odabrana između 4000 djevojaka koje su se prijavile na nagradni natječaj preko Kozmo Facebook stranice Postani Kozmo lice.

sabina-cavlovic-1

“Jako sam uzbuđena i neizmjerno sretna što su baš mene odabrali. Kada sam čula da se prijavio toliki broj djevojaka nisam se nadala pobjedi. Hvala svima koji su glasali za mene i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje koje sam dobila kao KOZMO zaštitno lice”, izjavila je uzbuđena Sabina Čavlić.

Nakon što je u uži krug odabrano 20 djevojaka KOZMO stručni žiri odabrao je lijepu brinetu Sabinu. Modna agentica Tihana Harapin Zelepugin, dizajnerica branda Amarie Anamarija Brkić, manekenka Anita Dujić i najbolji vaterpolist svijeta vaterpolist Josip Pavić, nisu imali nimalo lak posao ali slažu se da upravo mlada Lipovljanka zaslužuje biti novo KOZMO lice u narednih šest mjeseci. Sabina je odabrana kao najljepša i na Facebook stranici dobivši od fanova drogerije KOZMO također najviše glasova.

Vremena za slavlje nije bilo jer Sabinu čeka i prva modna kampanja. Ovih dana snimljena je naslovnica za KOZMO katalog za mjesec svibanj. Uz vrhunske stručnjake Maybelline i Matrix tima koji su bili zaduženi za make over, te u trendi haljini iz proljetne linije A modnog brenda Amarie, Sabina je opravdala očekivanja I zasjala poput pravog modela.

Sabina je osim snimanja naslovnice osvojila i druge vrijedne nagrade. Kozmetika Maybelline poklonila joj je make over te vrijedni paket dekorativne kozmetike. Dizajnersku haljinu Amarie nosit će s radošću, kao i Kozmo nakit, a Sabina je dobila i Ugovor s modnom agencijom Talia iz Zagreba.

sabina-cavlovic-2