Kiki ima samo 18 godina! Pomozite mu u borbi za život!

Kristijan je do nedugo bio bezbrižan, zdrav momak koji je svoj mladenački život živio punim plućima. Njegova mladost prekinuta je bolešću! Nakon mnogobrojnih pretraga potvrđena je dijagnoza: MOTOR NEURON DISEASE.

kiki-vrapce

Rijetka je to bolest odumiranja mišića i živaca cijelog tijela koja se veoma progresivno širi organizmom . Bolest je smrtonosna, jer odumiranjem mišića i živaca za disanje nastupa smrt gušenjem. Klasična medicina još uvijek nema odgovor niti lijek a Kristijan je jedini pacijent zabilježen u svijetu kojeg je ta opaka bolest napala u tako mladim godinama.
Njegova mladost sada mu nije prednost jer bolest galopirajuće napreduje: u samo dva mjeseca Kiki se više nije mogao služiti lijevom rukom čija je šaka poprimila izgled panđe, a na desnoj ruci ostali su u upotrebi tek palac i kažiprst. Njegov hod postao je nesiguran, sa zanošenjem i učestalim padanjem, jer su zahvaćena oba stopala.
Jedina nada za njegov život je alternativna medicina. Nažalost zdravstvo ne nudi liječenje,ali i ne pokriva troškove alternativnog liječenja. Tretmani alternativne medicine pokazuju prve dobre rezultate! Kristijan se više ne zanosi u hodu, može micati prstima lijeve ruke, nema daljnjih pogoršanja.
Tretmani akupunkture i akupresure uz dodatak vitaminskih, proteinskih i inih pripravaka mjesečno iznosi 6000 Eura, a liječenje će potrajati, po prvim predviđanjima, najmanje godinu dana.
Kiki ima samo 18 godina! Pomozite mu u njegovoj borbi za život!

U subotu, 11. svibnja, u Sportskom centru Vrapče, Bolnička 49 a, organizira se cjelodnevno druženje, sa nizom sportskih i zabavnih sadržaja, na kojem će se prikupljati sredstva za pomoć Kikiju.

Također, otvoren je humanitarni telefon za pomoć 060 88 44 04 ( cijena poziva iz fiksne mreže 3,75 KN, iz mobilne 5,05 KN, PDV uključen u navedenu cijenu),

ILI UPLATOM NA ŽIRO – RAČUN ZAGREBAČKE BANKE OTVOREN NA IME: KRISTIJAN HORVAT

ZA UPLATE IZ HRVATSKE: 2360000 – 3115715481
ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA: 2360000–3239682806
IBAN: HR9723600003239682806
SWIFT: ZABAHR2X

DOĐITE SVI NA NAŠE DRUŽENJE! UGODNO ĆEMO SE ZABAVITI, A KRISTIJANU POMOĆI!