KAKO JE KOKO POSTAO DETEKTIV? U kina stiže film koji donosi početak priče o malom pustolovu

Uzbuna na Zelenom Vrhu
Foto: Press

Od četvrtka, 26. siječnja, u kinima možete pogledati novi film o popularnom junaku Ratku Miliću – Koku! Riječ je, naravno, o filmu Uzbuna na Zelenom Vrhu.

Putevima koje samo on dobro poznaje, Koko vas ponovno vodi na uzbudljivu avanturu koja ovoga puta kreće od samog početka, tako da ćemo u ovom filmu doznati što se događalo prije Koka i duhova, kako je Koko ustvari postao detektiv i koji su bili prvi slučajevi misterioznih razbojstava koje su on i njegova družina uspjeli riješiti.

Uzbuna na Zelenom Vrhu svojevrsni je prednastavak popularnog serijala dječjih detektivskih filmova o Koku (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt), nastalog prema romanima Ivana Kušana.

Riječ je o prvom dječjem filmskom serijalu u Hrvatskoj, a filmove o Koku u domaćim kinima dosad je pogledalo više od 200.000 gledatelja.

Uzbuna na Zelenom Vrhu
Foto: Press

Režiju novog nastavka serijala potpisuje redateljica Čejen Černić, a scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, montažer Slaven Zečević, skladatelj Dinko Appelt, dizajnerica zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, a majstorica maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.

Komentari