Još jedna medalja u velikoj kolekciji Braće Sinković! Osvoji srebro na Svjetskom prvenstvu u Beogradu!

Foto: Screenshot

Još jedna medalja u velikoj kolekciji Braće Sinković! Na Svjetskom prvenstvu u Beogradu osvojili su srebrnu medalju, ukupno devetu u karijeri na Svjetskim prvenstvima od čega je 6 zlatnih, dvije srebrne i jedna brončana.

U cilj su ušli s vremenom 6:12.44 zaostavši za posadom Nizozemske više od 3 sekunde. Nizozemci Melvin Twellaar i Stefan Broening kontrolirali su utrku od samog početka i osvojili zlatnu medalju s vremenom 06:09.19 dok su brončanu medalju osvojili Irci, Daire Lynch i Philip Doyle s vremenom 6:13.41.

„Bilo je izrazito teško, ali dali smo sve od sebe i zadovoljni smo kako je prošlo. Nismo naviknuli na druga mjesta, ali Nizozemci su stvarno ovaj put bili bolji. Čestitamo im i skidamo kapu! Oni su putokaz kako se radi i radit ćemo još bolje da ih probamo pobijediti.“ – rekao je Martin Sinković

„Drugo mjesto na svijetu! Odveslali smo svoj maksimum i moram reći da smo zadovoljni. Nizozemci su bili bolji danas, pokazali su klasu tijekom cijelog prvenstva i čestitamo im. Idemo se prvo odmoriti, a onda još jače raditi i pokušati to okrenuti za Olimpijske igre.“ – rekao je Valent Sinković

Martin i Valent su plasmanom u finale Svjetskog prvenstva Braća Sinković osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Parizu iduće godine.