Još jedan slučaj korone u Zagrebu, riječ je o supruzi muškarca kojem je bolest utvrđena jučer

Covid-19 - koronavirus
Ilustracija | Foto: Canva

U posljednjih 24 sata, u Zagrebu je registrirana još jedna osoba zaražena koronavirusom, a radi se građaninu grada Zagreba koji je bio u višednevnom posjetu u Bosni i Hercegovini, rečeno je danas na konferenciji za novinare Stožera Civilne zaštite Grada Zagreba.

Kako javlja Index, radi se o supruzi oboljelog muškarca iz Zagreba. Naime, jučer je objavljeno da je koronavirusom zaražen muškarca iz Zagreba koji se nedavno vratio iz BiH. Testirana je i njegova supruga, nalaz je stigao danas i pokazao je da je i ona pozitivna.

U Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar testirano je ukupno 13 872 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana testirano ih je 70. Pod epidemiološkim nadzorom nalaze se tri osobe, dok je 31 u samoizolaciji.

Gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da je ponosan na sugrađane posljednjih mjesec dana, ali i apelirao da se i nadalje svi pridržavamo mjera Nacionalnog stožera, da ostanemo disciplinirani i odgovorni jer kako je rekao najteže od svega je održati pozitivnu epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo.