Izazovna večer u MasterChefu, kandidati će pripremati jela od namirnica s kojima se rijetko susreću

Foto: Nova TV

Šesti test kreativnosti otkrit će neke skrivene talente kandidata MasterChefa, a pojedini natjecatelji koji su smatrani za favorite ovog će puta podbaciti.

Miroslav će otkriti da je prije testa kreativnosti sanjao pobjedu u MasterChefu. “Potrudit ću se svim mogućim sredstvima da ne odem u stres test. Cilj mi je da ovaj ciklus pokažem što istinski želim, a to je da pripadam ovdje gdje jesam”, pojasnio je Miroslav.

Kada budu čuli da više neće biti opcije nekuhanja, Josip će komentirati: “Nema više poprijeko, nema više ispod radara”. Kao pobjednica proteklog izazova, Ivana će izabrati jednu od tri glavne namirnice, a tema ponuđenog su grabežljivci i invazivne vrste, među kojima je i štuka.

“Smrklo mi se kad sam vidio da mi je dala štuku, stvarno ne znam što ću s njom”, reći će Luka koji ne zna puno o štuki, te ga muči što će morati čistiti njezine mnogobrojne kosti.

Koje to namirnice skrivaju zvona i koji će kandidat kuhati s kojom, te kome će ovoga puta pripasti imunitet, a tko će morati u stres-test, doznat ćemo u večerašnjoj emisiji MasterChefa.