Ivana Kovač napravila “Lom”! “Kad Branimir Mihaljević kaže da imamo hit, onda imamo hit!”

Foto: Screenshot Youtube

Pjevačica Ivana Kovač odlučila je predstaviti novi singl u zadnjem tjednu ove godine. Pjesmu “Lom” napisao je njen dugogodišnji suradnik Nenad Ninčević, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević.

“Ovo je moja četvrta suradnja s Branimirom u kojeg imam apsolutno povjerenje da će mi dati pjesmu baš koja mi treba. S njim se družim i privatno. Ustvari, volim suradnike s kojima se mogu družiti i van posla tako da sam na ovoj pjesmi, osim s Branimirom, surađivala i s Antoniom Perinom, mladim i talentiranim glazbenikom iz Šibenika kojem sam povjerila režiju spota”, objasnila je Ivana.

Ova pjesma, kao i prethodni hitovi “To se desi”, “Danas” s Lukom Basijom te “Neće zlato na mene”, naći će se na njenom trećem studijskom albumu koji je u pripremi.

Prvi album “Crno vino, crno oči” nazvan po istoimenom hitu koji je za nju napisao Dražen Zečić, Ivana je objavila 2013. godine za Croatiu Records nakon čega objavljuje album “Srećo i tugo” 2020. za Scardonu.

Odlična autorska ekipa provjerenih hitmajkera u Ivani je prepoznala sjajnu pjevačicu zabavne glazbe zavidne energije i radne discipline.

“Kad Branimir Mihaljević kaže da imamo hit, onda imamo hit! Ko sam ja da se bunim”, poručila je za kraj Ivana Kovač.