Ivana Banfić u prvom ‘Survivor’ izazovu zapela u živom pijesku, jedva se domogla čvrstog tla!

Ivana Banfić u prvom 'Survivor' izazovu zapela u živom pijesku, jedva se domogla čvrstog tla!
Foto: Nova TV

U prvoj epizodi “Survivora” koja je na rasporedu večeras na Novoj TV gledatelji će upoznati svih dvadeset kandidata te pratiti njihovo vatreno krštenje kroz čak dva neizvjesna i iscrpljujuća timska izazova.

Podsjetimo, već prije samog dolaska na otok, prvi izazov zahtijevat će od kandidata da što brže s broda dođu do kopna, a tim koji se prvi u cijelosti okupi na otoku osvojit će pravo da bira svoju boju, uz određene dodatne pogodnosti.

Presudnu ulogu u prvom izazovu, koji će biti tek početno zagrijavanje za ono što kandidate nedugo nakon toga čeka, imat će Ivana Banfić koja će svojim plivanjem nasmijati ostale članove tima i voditelja Maria Mlinarića, čiji je zadatak da budnim okom prati sve što se događa na otoku.

Nakon skoka u more, Ivana će se suočiti s poteškoćama za vrijeme plivanja i izlaženja iz plićaka, a njezine muke skratit će kandidat Roko koji će joj priskočiti u pomoć.

“Ništa ne vidim od bijelog pijeska, stanem u mulj i odjednom živo blato – guta me. Ja se dižem, ne mogu izaći van, ovaj me vuče dok zapinjem”, prepričat će Ivana svoje dojmove nakon što se konačno domogne kopna i dođe do daha.

Kako je svjesna da su usponi i padovi sastavni dijelovi svakog natjecanja, Ivanu početne poteškoće neće pokolebati pred idućim izazovom koji će od nje zahtijevati još veći stupanj koncentracije, brzine i snage.

“Ivana, ti si danas imala jedan fenomenalan skok i da se on ocjenjivao mislim da bi dobila čistu desetku”, zaključit će Mario koji kandidatima neće dati puno vremena za odmor jer će im odmah po završetku prvog izazova i dolaska na otok predstaviti pravila za idući izazov koji se sastoji od zahtjevnog poligona i brojnih prepreka, a pobjedničkom timu pripast će vrijedna nagrada koja uključuje osnovne resurse za izgradnju skloništa i paljenje vatre.

Iako im u modernoj svakodnevici ovi predmeti vjerojatno ne bi predstavljali veliku važnost, kandidati će u uvjetima bez vatre i krova nad glavom morati dati sve od sebe da osvoje nagradu koja će njihov boravak na otoku učiniti malo lagodnijim i dovesti ih tako u prednost u odnosu na suprotni tim.

Tko će osvojiti vrijednu nagradu, a tko će prvu večer spavati pod vedrim nebom doznajte večeras u 22.15 na Novoj TV!