IVAN ZAK PJEVA O LJUBAVI: Pjesmom “Svjetla grada” najavljuje novi album i glazbeni pravac [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Nakon uspješnog dueta s crnogorskim glazbenikom Bobanom Rajovićem, Ivan Zak objavljuje ljubavnu pjesmu “Svjetla grada” s kojom najavljuje novi album i glazbeni pravac.

Iako mu je vrijeme za stvaranje novih pjesama u koliziji s nastupima kojih ima na stotine, Zak je iz svoje radionice iznio novi singl koji ne odskače od njegove uobičajene teme i inspiracije – ljubavi.

Moderna produkcija na koju smo navikli od Zaka nosi pjesmu čije ljubavne note Ivan dijeli sa svojom vjernom publikom. Glazbu i tekst za singl potpisuje upravo Ivan Zak, dok je aranžman za pjesmu napravio Seni. Zakove pjesme, bilo autorske ili ne, nerijetko dođu na hrvatsku top 40 listu najemitiranijih singlova, a “Svjetla grada” mogla bi biti još jedna u tome nizu.

Odlična pjesma zaslužila je isto tako sjajan videospot u režiji Dejana Milićevića, a snimljen je u Beogradskom Gatsbyju. Brojna publika koju je Zak okupio oko sebe kroz godine glazbenog djelovanja već je preplavila pjesmu komentarima oduševljenja, a to je jednostavan i dovoljan pokazatelj konstante kvalitete koju popularni pjevač održava.