Hyundai naletio na pješakinju (25), nesretna djevojka preminula je na putu do bolnice

Policija
Ilustracija | Foto: MUP

Jutros oko pet sati i 50 minuta na križanju Zagrebačke avenije i Nehajske ulice automobil marke Hyundai naletio je na 25-godišnju pješakinju.

Prema policijskom priopćenju, prelazila je Zagrebačku aveniju dok je na semaforu bilo crveno svjetlo za pješake. Od zadobivenih ozljeda preminula je na putu do bolnice.

“Danas, 6. prosinca 2019. godine oko 5.50 sati, 25-godišnjakinja kretala se nogostupom sjevernog kolnika Zagrebačke avenije u smjeru istoka. Prošavši raskrižje s Nehajskom ulicom gdje se u istočnom dijelu navedenog raskrižja nalazi vidno obilježeni pješački prijelaz na kojem se promet pješaka kao i vozila upravlja semaforima, prelazila je sjeverni kolnik Zagrebačke avenije u smjeru juga, a na koji je prethodno stupila za vrijeme dok je na semaforu za pješake bio uključen znak crvenog svjetla, odnosno prijelaz preko ceste pješacima nije bio dopušten.
Tom prilikom na pješakinju naletio je osobni automobil marke Hyundai zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnjak, a kretao se sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije srednjom prometnom trakom u smjeru zapada.
U prometnoj nesreći smrtno je stradala 25-godišnja pješakinja. Neki mediji javljaju da je preminula u kolima hitne pomoći na putu do bolnice”, stoji u priopćenju Policijske uprave zagrebačke.