Humanitarna akcija NP Krka: Skupite kilogram čepova i osvojite dvije ulaznice

“Nacionalni park Krka” pridružio se humanitarnoj akciji Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) pod nazivom “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”, objavljeno je na web stranici Nacionalnog parka.

np_krka_akcija

Cilj akcije je da se plastični čepovi od PET i tetrapak ambalaža prikupljaju i šalju u Udrugu, koja će u zamjenu za njih dobiti određena novčana sredstva kojima će kupiti skupe lijekove koji nisu na listi HZZO-a, a potrebni su ovoj skupini oboljelih za liječenje.

Nacionalni park Krka želi dodatno motivirati sve zainteresirane da skupljaju čepove pa će svi oni koji u razdoblju od 15. lipnja do 15. prosinca prikupe 1 kilogram čepova, po završetku tog roka, dobiti dvije besplatne ulaznice u Nacionalni park “Krka”.

Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi, kao što su čepovi od boca ulja, omekšivača, pasta za zube i sl.

Po završetku akcije sakupljena količina mijenjat će se za besplatne ulaznice, a detalji o samoj razmjeni bit će objavljeni na vrijeme.

“Pozivamo sve škole, vrtiće, firme, obitelji i sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvale vrijednoj akciji kojom se brinemo za okoliš, pomažemo drugima i dijelimo besplatne izlete”, priopćava Nacionalni park Krka.