HTV kreće s prikazivanje druge sezone dokumentarne serije “Vaš savršeni vrt”

HTV kreće s prikazivanje druge sezone dokumentarne serije "Vaš savršeni vrt"
Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u ponedjeljak, 13. veljače na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 12:40 prikazuje drugu sezonu dokumentarne serije “Vaš savršeni vrt“.

“Vaš savršeni vrt” vraća se baš u vrijeme kada nam je vanjski prostor važniji no ikad i jedina je emisija koja vlasnicima nekretnina daje priliku da vide svoju okućnicu pretvorenu u čudesan vrt čak i prije nego što natovare tačke ili polože travnjak.

U prvoj od šest epizoda, u Blackpoolu, Steph i Nicola trebaju pomoć da Stephin vrt pretvore u mjesto za prakticiranje joge. Naši dizajneri ponudit će dva različita dizajna uz pomoć 3D prikaza, no samo jedan prijedlog može biti doista i realiziran u stvarnosti.

U međuvremenu, u Škotskoj, naš stručnjak za male prostore transformira Ronin i Markov komadić zemlje uz njihovu prikolicu.

U novim epizodama domišljati dizajneri služe se najnovijom virtualnom tehnologijom kako bi u digitalnom obliku predstavili vlasnicima različite dizajne i tako im prije samog početka radova dali uvid u to kako bi njihov vrt mogao izgledati.