Grupa Otkazani let ima novi singl, a večeras je u Zagrebu imate priliku čuti uživo!

Pozitivni i uvijek nasmijani dečki iz Otkazanog leta svojoj vjernoj publici ovih dana pripremili su glazbeno iznenađenje.

otkazani_let

Novim singlom “Gdje god da si sad” odlučili su uletjeti u radno ljeto koje je pred njima. Spomenuta pjesma dolazi sa albuma prvijenca “Osmijeh mi daj” koji je izašao u izdanju Hit Recordsa, na kojeg je cijela ekipa Otkazanog leta predvođena Perom Pavlovićem izuzetno ponosna.

Kada je u pitanju Otkazani let, pozitivnih reakcija ne nedostaje, a da će se tako nastaviti ne sumnjamo.

“U radno ljeto ulazimo s novim singlom ‘Gdje god da si sad’ koji se nalazi na našem albumu prvijencu ‘Osmijeh mi daj’. Riječ je o ljetnoj pjesmi s pozitivnom porukom, te se nadamo kako će pronaći svoj pravi put u radijskom eteru. Za jesen pripremamo nove pjesme i materijal s kojim ćemo zasigurno razveseliti našu publiku, ali i one koji će to tek postati. Iza singla ‘Gdje god da si sad’ stoji provjerena autorska ekipa, Tihomir Preradović koji je radio glazbu, aranžman i produkciju, dok je za tekst zaslužan Fayo. Uživajte u našem novom singlu ‘Gdje god da si sad’! “, rekao je Pero Pavlović.

Osim što kreću u promociju svog novog singla, dečki iz Otkazanog leta, već večeras pripremaju odličan nastup u srcu metropole na Trgu bana Josipa Jelačića od 20.30 sati, a sve to u sklopu još jednog odličnog Festivala jednakih mogućnosti, dok će u subotu 06. lipnja na Sportskim danima u Kozari boku održati još jedan nezaboravan koncert.

Poslušajte novi singl grupe Otkazali let: