Grupa Cambi svojoj zagrebačkoj publici priuštila večer za pamćenje

Foto: Goran Berović

Klub Boogaloo protekli je petak (12.05.), ugostio grupu CAMBI. i njihove goste, koji su zajedno sa zagrebačkom publikom proslavili koncertnu promociju albuma “Zaljubljen”.

U gotovo trosatnom koncertu CAMBI. su priuštili svojoj publici večer za pamćenje uz brojne hitove.
Glazbeno putovanje započelo je izvedbom pjesme ‘Moja Duša’ gdje se već na prve taktove osjetila povezanost publike sa splitskom četvorkom.

Kao što je i najavljeno, dečkima su se u petak na pozornici pridružili brojni glazbeni gosti. Čast biti prvi pripala je Giulianu, koji je s grupom CAMBI. izveo ‘Zovem prijatelje moje’, a potom i pjesmu ‘Srna i vuk’ s kojom je zagrijao atmosferu u zagrebačkom klubu.

Među pregršt muških vokala, Lorena Bućan donijela je osvježenje svojim vrhunskim vokalom u pjesmi ‘Tvoja i gotovo’, a pjesmu ‘Stranac u noći’ izvela je zajedno s momcima, u čast nedavno preminulom Massimu.

Usijanje je uslijedilo kad se grupi CAMBI. na pozornici pridružio Neno Belan u izvedbi pjesme ‘Oceani ljubavi’. Ovacije publike bile su još i veće u narednim trenucima kad je Belan prisutne rasplesao pjesmom ‘Ja volim je’.

“Dok se još sliježu dojmovi koncerta u Zagrebu moramo priznati da su premašili sva naša očekivanja. Dugo smo se pripremali za ovaj nastup te nam je zato još draže što je publika tako pozitivno reagirala. Bila je to večer kakvu smo teško mogli zamisliti, pogotovo atmosferu kakvu nam je publika priredila, a koja nas je toliko nosila, da je cijeli koncert na kraju zato toliko i trajao.”, pun dojmova nakon koncerta rekao je Jure Nikolić.

Da Zagrepčani itekako vole dalmatinsku pismu pokazali su gromoglasnim pjevanjem svakog stiha pjesme ‘Bambina mia’ koju su CAMBI. izveli uz Sašu Antića. Publiku je, ako je suditi po količini buke u Boogaloou, najviše oduševio gitarist u izvedbi pjesme ‘Bambina Mia’ – Dino Rađa, koji je ponosno zamahao svojom gitarom i bacio publiku u trans.

Joško, Sandro, Jure i Luka, četvorica vrhunskih vokala, oduševili su zagrebačku publiku koja je u gotovo trosatnom koncertu pjevala u glas hitove poput ‘Moja duša’, ‘Zaljubljen’, ‘Od milijun samo jedna’, ‘Bambina mia’… Nakon tri bis izvedbe, vrlo je jasno kako zagrebačka publika itekako vjeruje u glazbenu priču grupe CAMBI.