Gričevanje će u svibnju ove godine obljetničkim koncertom otvoriti grupa Jinx

Jinxi otvaraju Gricevanje 2014Grupa Jinx proslavit će svoju okruglu obljetnicu i otvoriti treće izdanje Gričevanja, zagrebačkog festivala na Gornjem gradu, koji se za ovu priliku još jednom spušta na plato Tuškanac, uz Ožujsko pivo u ulozi glavnog partnera. Iako se još pamti kao zimski festival uklopljen u starozagrebačke legende o vješticama na Griču, Gričevanje je od prošle godine zakoračilo u toplije dane. Tako će se koncerti na otvorenom I party-ji pod kupolama ove godine održati od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije – platoima Gradec i Tuškanac.

Koncert na Gričevanju bit će prva prilika da čujete pop atrakciju Jinxe, na njihovoj rođendanskoj turneji Hrvatskom, Slovenijom, Srbijom, BiH i šire. U kombinaciji dobrog uroka i odlične zabave, Jinxi se obećaju onakvima kakve ih još niste vidjeli i doživjeli.

“Jinxi su jako sretni kaj će svirati na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu povodom 20 godina djelovanja. Veselimo se unaprijed spaljivanju loših vibracija i viška tuge u našem gradu! Zato svi marš na ples skupa sa svojim klincima i roditeljima! Bacit ćemo dobar urok na sve koji dođu”, obećaje pjevačica i frontgirl Jadranka Ivaniš Yaya.

Svi koncerti na Gričevanju, pa tako i ovaj jubilarni rođendanski, besplatni su za sve.

Kako će se dalje popunjavati lineup pratite na www.gricevanje.com, www.facebook.com/gricevanje i @Gricevanje (#vjesticarenje) na Twitteru.