GASTRO NOVOSTI: U Ilici otvorena najveća trgovina azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj

Asia Store
Foto: Press

Prema istraživanju gastro navika u građana Hrvatske, azijska hrana je među najpopularnijim koje se mogu kušati u Lijepoj Našoj.

Imajući na umu stalni interes i gastro znatiželju građana Hrvatske za okusima Azije, tvrtka Asia Store otvorila je svoj dućan i u Ilici 52, u Zagrebu, u kojoj nude više od stotinu različitih začina, namirnica i pripravaka jelima kako bi dočarali kuhinje dalekog istoka.

Najveća je to trgovina azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj, a građanima će se ponudit na jednom mjestu sve što je potrebno za pripremu, u prvom redu, dalekoistočnih azijskih gastro specijaliteta, treba.

Asia Store
Foto: Press

“Želja udovoljiti sladokuscima kineskih gastro okusa i štovateljima trenda istočnjačkog načina života koji simbolizira zdravlje i dugovječnost ponukali su nas otvoriti Asia Store koji stoji na raspolaganju svim gastro profesionalcima, ali i amaterima u pripremi hrane”, kazala je Tong Cheng, vlasnica Asia Storea, najveće trgovine azijskim začinima i namirnicama u Hrvatskoj u povodu otvaranja.

Asia Store je svojevrsna gastro oaza velikog izbora začina, namirnica i pripravaka jelima kuhinja Dalekog istoka te najbolje je mjesto gdje možete pronaći sve potrebno za amaterske i profesionalne kulinarske aktivnosti kako bi se spremiti slani, slatki, kiseli i ljuti azijski objed prema izvornim sadržajima.

Zdravo i ukusno, bogato i raznoliko, obilato i originalno – sve što vam treba da biste pripremili omiljena jela azijske kuhinje. Dobro nam došli u Asia Store, Ilica 52, Zagreb