Davor Radolfi predstavio novi album, na promociji je priredio i jedno lijepo iznenađenje

Foto: Karla Matulina

Croatia Records Studio ispunili su latino ritmovi pjesama Davora Radolfija koji je mnoštvu okupljenih predstavio svoj aktualan album “Novi čovjek sam sutra”.

U pratnji sjajnih glazbenika, predstavnici medija i brojni gosti uživali su u novim pjesmama, a posebno iznenađenje bilo je kad je Davor Radolfi uz svoju kćer Leu otpjevao naslovnu pjesmu albuma.

“S Leom bi uvijek radio duet zbog njenog sentimenta i pogleda na život, jako voli glazbu i piše prekrasne pjesme. ‘Novi čovjek sam sutra’ je optimistična pjesma i ima poruku, govori o čovjeku i njegovu načinu života. Kad krene novim putevima, uvijek postoji taj stari kojem se može vratiti jer mu je taj poznat”, rekao je Radolfi.

Pjesmu su zajedno napisali za vrijeme lockdowna u kojem je Davor intenzivno pisao i snimao pjesme za album koji je objavljen u lipnju ove godine. Posebno se zahvalio i autorima pjesama, a među njima bila je i voditeljica Uršula Tolj.

“Znamo se dugi niz godina, surađivali smo u brojnim glazbenim emisijama i on zna da ja pišem tekstove. U jednom susretu me zamolio da mu neke pošaljem, a tekst pjesme ‘Sanjao sam da te volim’ mu se jako svidio. Meni je ovo jako lijepa suradnja, pjesma mi se jako sviđa i jako sam sretna što je prva na albumu”, rekla je Uršula Tolj.

Duško Lokin, Željko Bebek sa suprugom Ružicom, Željko Krušlin Kruška sa suprugom Ivanom Radaljac Krušlin, Jurica Pađen i veliki broj poznatih gostiju uživali su u plesnim ritmovima i zaraznoj energiji koju su dijelili s Radolfijem.

Davor Radolfi više od 30 godina vlada glazbenom scenom, a uz sva profesionalna ostvarenja, njegova osobnost i pozitivan duh odavno su osvojili publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana u kakvom domaća publika može uživati samo u njegovim pjesmama.

Ljubav prema glazbi traje od rane mladosti. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo Loco, kojem se u potpunosti posvećuje. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.