Daniela Trbović ugošćuje “prvu damu hrvatske estrade” i “najpoželjnijeg neženju hrvatske glumačke scene”

Daniela Trbović, Doris Dragović i Goran Bogdan
Foto: Renato Branđolica / HRT

Daniela Trbović i u novoj sezoni nastavlja sa svojom niskom megapoplarnih gostiju u HRT-ovu zabavnom talk-showu “5.com s Danielom”.

Tako će ovaj petak, 9. rujna u 21:46 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV-1), ugostiti “prvu damu hrvatske estrade”, legendarnu Doris Dragović, i “najpoželjnijeg neženju hrvatske glumačke scene” i jednog od najzaposlenijih domaćih glumaca koji već vrlo uspješno gradi i svoju inozemnu karijeru – Gorana Bogdana.

Doris Dragović
Foto: Renato Branđolica / HRT

U emisiji Doris govori o svojoj samoizolaciji i prije nego što je to postalo “moderno”, Danijela pokušava doznati zašto glazbene dive ne vole klima-uređaje, je li istina da je Doris prošle godine prvi put ušla u more u ovom stoljeću i zašto u goste nosi kutiju salate…

Goran pak otkriva što je prešutio svom bendu Luni Megumi, zašto su mu se smijali na prijemnom na ADU iako je izvodio darmu, s kojem se divljim životinjama zbližio tijekom kerijere i je li doista neustrašiv.

Daniela Trbović i Goran Bogdan
Foto: Renato Branđolica / HRT

Doris če otpjevati svoje dvije uspješnice “Zemjja i stina” i “NI riči”, a u igračkom dijelu emisije i ona i Goran će pokazati svoje crtačko umijeće.